• Contact

  Guillaume Servonnat

  guillaume@maestromobile.eu

  +32 495 21 90 20

  Maestromobile

  Place Marcel Broodhaers 8/5

  1060 Bruxelles

  TVA: 0674.952.031

  N°compte: BE93 0018 1194 7367

 • Over ons

  MaestroMobile wordt beheerd door een vzw bestaande uit een aantal actoren met een beproefde expertise in hun respectieve vakgebieden en die beslist hebben krachten te bundelen om een uniek "serious game" aan te bieden dat de vorm aanneemt van een mobiliteitschallenge.

  Wannaplay maakt van elke ruimte, binnen, buiten, publiek of privaat, een virtueel speelterrein.

  Uitgerust met een smartphone of tablet moeten de deelnemers, gegroepeerd in teams, zich in de ruimte verplaatsen om zeer eenvoudige tot zeer ingewikkelde maar toch altijd ludieke challenges uit te voeren.

  Springtime is een innovatief aanbod van consultancy- en communicatiediensten op het gebied van transitiemanagement. Wij nemen de uitdagingen aan van bedrijven, verenigingen en instellingen met gedeelde waarden die focussen op de mens, eerlijkheid en verantwoordelijkheid. Als oprichtend lid van donotsmile.com behoren wij tot het grootste Europees netwerk van communicatiedeskundigen in duurzame ontwikkeling en transitie.

  Espaces-Mobilités is een onafhankelijk studiebureau dat overheidsinstellingen, transportoperatoren en bedrijven al meer dan 20 jaar consultancydiensten aanbiedt op het gebied van openbare ruimten en mobiliteit.

  Zijn expertise omvat de ontwikkeling van globale en multimodale mobiliteitsstrategieën en de invulling ervan met coherente inrichtingen voor de verbetering van de openbare ruimte.

  Tracé libre wijdt zich aan de integratie van duurzame mobiliteitsoplossingen in onze bedrijven en ons dagelijks leven.

  Zo zijn wij constant op zoek naar alternatieve vervoerswijzen en werken als een onderzoekslaboratorium waarbij de "werkelijkheid op het terrein" ons onderzoeksveld is. Wij onderzoeken en ontwikkelen.

All Posts
×